Opties professionele dermatologie en wondzorg in uw kliniek                                                                          

 

 

 

 1 Inhuren voor dermatologie spreekuren

Er zijn verschillende mogelijkheden te bedenken, hieronder volgt een voorbeeld:

- 2  tot meerdere uren per week of bv per maand kom ik voor een ‘dermatologie-spreekuur (op afspraak)’ in de kliniek om de dermatologie en wond patiënten te onderzoeken en te behandelen

2 Workshop: dermatologie integreren in dagelijkse kliniek werkzaamheden 

Hierbij gaan we dermatologische patiënten op een praktische manier eerstelijns opwerken en dit  inpassen in de normale praktijkroutine. Dit gebeurt in de vorm van een praktijktraining, waarin we van tevoren bepalen tot hoever het kennisniveau geïntegreerd gaat worden. U kunt dan denken aan;

-Niveau basis; bespreken van het opwerken van eerste lijns jeuk patiënten door het integreren van het gebruik van dermatologie protocollen en het zelf uitvoeren van dermatologische diagnostische procedures (zoals maken van plakband/afdrukpreparaten, kleuring preparaten en basis cytologiebeoordeling)

-Niveau professioneel; vervolgcursus; verder integreren van een algemene opwerking van eerste lijns huid patiënten zonder jeuk, aan de hand van de protocollen en verdieping van cytologiebeoordeling.


3 Combinatie

Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk van bovenstaande. Ook zijn andere opties bespreekbaar voor praktijktraining (bv training oorbehandelingen en wondmanagement) of aanvullingen tijdens dermatologie-spreekuur.

Kosten en facturatie 

Neem voor de specifieke kosten contact op via email of whatsapp.

Deze begeleiding wordt op uur-factuur basis aangeboden.

Voor de praktijktrainingen gelden pakketprijzen (ex BTW en ex km vergoeding).


Bij vragen of voor het maken van een kennismakingsafspraak, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.